Metāla konstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mak būve, SIA

Salātu 25, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Metāla profili, profils. Tērauda jumta profili BORGA. Metāla jumti. Metāla loksnes jumtiem., Jumta logs, jumtu logi, jumta logi; Metālu, (konstrukciju) konstrukcijas angāri.

Marmors, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
velmējumi, tērauds, tērauda profili, metāla piegāde, metāla noliktava, metāla glabāšana, auksti velmētas, pamati, skrūvpāļu uzstādīšana, skrūvpāļu metāla konstrukcijas , angāriem, tiltiem, privātmājas, piestātnes

Marčuks, SIA

Tīraines 15, Rīga, LV-1058
ekspertīze, būvekspertīzes, plaisu novērošana, tehniskās apsekošanas atzinums, akts, būvuzraudzība, metāla

Meistars, veikals

Celtnieku 4A, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
plastmasa, autoķīmija, auto apgaismojums, organiskais stikls, urbji, alumīnijs, nerūsējošais tērauds, metāla

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Atvēršanas mehānismi, konstrukcijas . 24v. modeļi, formas. Kompleksās sistēmas., Projektēšana, dizains, metāla profila, (profili) metāla kalumu, (kalumi). Vienplaknes, divplakņu.

Metal and Wood Constructions, IK

Liepāja LV-3416
konstrukcijas , metāla un koka konstrukcijas , labiekārtošana, augstspiediena mazgāšanas pakalpojumi,, , lapenes, soli, soliņi, parka soli, statīvi hantelēm, sporta konstrukcijas .
1

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Metala grafika, SIA

Rencēnu 23C, Rīga LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts:

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar dažādu metāla konstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, tostarp arī konstrukciju no nerūsējošā tērauda, kurās var izmantot koku un stiklu, proti:

✓ kāpnes ✓ margas ✓ žogi ✓ režģi ✓ vārti ✓ nojumes ✓ lūkas ✓ pandusi.

Metalix, SIA

Sauleskalns, Kārļa 5, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Metāla apstrāde un tirdzniecība., kokapstrādei, siltā ūdens boileri, pirts krāsnis, skursteņi, ieroču seifi, metāla kastes, metāla rezervuāri

Metaproms Group, SIA

Dzirciema 119, Rīga, LV-1055
Metāla konstrukciju izgatavošana. Melnā metāla savākšana., Melnā metāla pirkšana, uzpirkšana. Metāla iepirkšana, uzpirkšana.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Metserviss, SIA

Elektriķu 10, Ventspils, LV-3601
Metālapstrāde, Metāla konstrukcijas . Nestandarta iekārtu izgatavošana, remonts., Celtniecības, būvju metāla konstrukcijas . Auto un traktoru tehnikas mezglu un detaļu remonts.

Metāla konstrukcijas, SIA

Lielupes 28, Jūrmala LV-2015
Par uzņēmumu:

Nodarbojamies ar visu veidu metāla konstrukciju tirdzniecību, izgatavošanu un montāžu. Ražojam žogus, kāpnes un vārtus pēc individuāla projekta, piedāvājam metāla konstrukciju ražošanu un restaurāciju.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Metālu serviss, SIA

Kroņu 13c, Rīga LV-1084
tērauda margas, metāla durvis, metāla vārti, metāla žogi, metāla režģi, perforētas loksnes, stiepta, mēbeles, metāla skapji, atkritumu tvertnes, metāla konstrukcijas , metāla nojumes un jumtiņi, pakāpieni

Meža Sīļi, SIA

"Salenieki", Zantes pagasts, Tukuma nov., LV-3134
Krūmu izciršana, cirsmu, šķeldas, kokmateriālu, mežu, meža pirkšana, iepirkšana, pērk cirsmas, mežus, lauksaimniecības zemju attīrīšana, novākšana, iepirkšana, paletes, palešu ražošana, mežizstrāde, kokapstrāde, kokvedēja, izvedēja traktora, ekskavatora, treilera pakalpojumi, birstošo kravu pārvadājumi, šķeldošana Šķeldas skaidas

Modul M, SIA

"Moduļi" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
tipa ēkas, noliktavas, māju ražošana pēc pasūtījuma, tirdzniecība, pārvietojamās mājas, moduļi, ēku konstrukcijas , , metāla izstrādājumi, Gealan 8000, gealan 9000, industriālie vārti, jumtu segumi, skārda jumti, metāla